Postări

Se afișează postări din februarie, 2014

PRODUSE SI MARCI

Nemira: Promotii saptamanale (11.02 - 17.02)

Imagine
In aceasta saptamana oferim: 1. Cei mai iubiti autori (40% reducere pentru cartile autorilor Frank Herbert, George R. R. Martin, Stephen King, Suzanne Collins, Peter F. Hamilton); 2. Cartile Iubirii (reduceri de pana la 45% pentru 10 carti de dragoste). Saptamana aceasta oferim transport gratuit pentru comenzi mai mari de 120 lei.

Luna iubirii, la Nemira

In acest weekend avem oferta: Cartide care te indragostesti , cu reduceri de pana la 40%. In luna iubirii redescoperiti placerea lecturii cu propunerile noastre de carti pe care o sa le iubitii si care va vor ramane alaturi o viata intreaga, nu doar o singura zi! Si, ca sa va seduca iremediabil, am redus si pretul pentru ele! Promotia se desfasoara pana la data de 10 februarie si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile. Se aplica oferta de transport gratuit.

Nemira: Oferta HARDCOVER

Cele mai bune titluri vin acum in cea mai buna prezentare, cu cele mai tentante reduceri pentru cei mai minunati cititori! Hardcover de la Nemira. Irezistibil! Promotia se desfasoara pana la data de 03 februarie si nu se cumuleaza cu alte promotii. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile. In aceasta saptamana avem urmatoarele oferte: 1. Oferta HARDCOVER Peste 140 de titluri cu reduceri cuprinse intre 50% si 75% . 2. Lichidare de stoc Peste 500 de titluri cu reduceri de pana la 89% ! Transportul este gratuit pentru orice comanda de peste 120 RON.

Stephan Zweig - Orele astrale ale omenirii

Imagine
De curand am rememorat cateva pagini de istorie a muzicii sacre, evocand figuri ale marilor compozitori, incepand cu J. S. Bach, Beethoven, continuand cu Haydn, Bartholdy, Mozart si bineinteles Handel. Multi dintre acesti mari artisti au în comun, nu doar dragostea pentru muzica si geniul care i-a consacrat ci faptul ca s-au luptat cu saracia, depresia si chiar dispretul contemporanilor. în ciuda acestor neajunsuri, ei au creat opere nemuritoare care vor innobila mereu sufletele celor care ii asculta. Desi viata fiecarui compozitor are talcul si farmecul ei, personal am fost impresionata de povestea lui G. F. Händel. Stephan Zweig în Orele astrale ale omenirii, descrie sublim starea în care se afla Händel cand a primit provocarea de a scrie oratoriul Messiah, si felul minunat în care a compus aceasta opera inegalabila. Voi spicui cateva fragmente, asa cum le-am gasit în descrierea facuta de Zweig.  Viaţa lui Händel a fost un lung şir de suişuri şi coborâşuri, de succese