PRODUSE SI MARCI

Biblioteca pe telefonul mobil

Biblioteca pe telefonul mobil prin Orange si Humanitas Multimedia

Orange si editura Humanitas Multimedia ofera clientilor sai posibilitatea sa asculte direct pe telefonul mobil o colectie de carti in format audio, conform unui comunicat al celor doua companii.

In portalul Orange World, clientii pot asculta pe telefonul mobil cele mai recente audiobookuri din colectia Humanitas Multimedia: “Accidentul” de Mihail Sebastian, „Chira Chiralina” de Panait Istrati, „Despre bucurie” cu Andrei Plesu si „Despre minciuna” cu Gabriel Liiceanu, 5 povesti pentru copii si interpretarea metaforica a artei culinare a lui Pastorel Teodoreanu.

De asemenea, prin intermediul serviciului Info 311, clientii Orange pot asculta texte scrise si interpretate de Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici si Radu Paraschivescu sau scrieri de Mihail Sebastian, Ion Luca Caragiale si Panait Istrati in lectura unor mari actori romani.

“De ce cred in Audiobook, in cartea vorbita? De ce ea are uneori o valoare mai mare decat cartea pe care o citim seara in pat? Pentru ca textul capata prin lectura viata unei voci. Cei care citesc cu glas tare povesti o fac pentru ca ii iubesc pe copii si pentru ca iubesc deopotriva povestea pe care o citesc. Dar nu numai copiii pot sa asculte povesti.

Toata cultura nu este in fond decat o poveste pentru oameni mari”, a declarat Gabriel Liiceanu, scriitor si filozof. Clientii pot asculta audiobookurile in Orange World, platind doar traficul wap in functie de pachetul de date activat. Accesul la Info 311 costa 0,50 dolari fara TVA, iar tariful este 0,15 dolari fara TVA pe minut.

HotNews.ro, D.C.,

Postări populare de pe acest blog

Andrei Plesu

MARELE INCHIZITOR (Fragment din cartea Fraţii Karamazov, de F. Dostoievski)

"Exista o legatura intre literatura si arta?"